Acasă Servicii Parteneri Clienţi Utile Galerie Foto Despre Noi Contact

®


Ce trebuie sa stiti despre revizie

Pentru a conduce linistit cat mai mult timp, ai incredere in echipa Elite Car Service pentru revizia masinii tale !


Cand trebuie facuta revizia?

Fiecare vehicul are intervale de revizii specifice, in functie de caracteristicile sale tehnice.

Pentru a afla intervalele de revizie ale vehiculului tau, te invitam sa consulti carnetul de intretinere al vehiculului tau.

Pentru orice neclaritati privind programul de intretinere al vehiculului tau, nu ezita sa contactezi echipa Elite Car Service.De ce sa faci revizia la Elite Car Service?

Vehiculul tau te insoteste zilnic la locul de munca, in timpul liber sau in vacante.
Odata cu trecerea timpului, performantele anumitor componente se diminueaza si pot cauza defectiuni mecanice sau electronice.

Revizia este esentiala pentru pastrarea caracteristicilor de origine ale vehiculului tau in ceea ce priveste siguranta, confortul si performatele sale.

Efectuarea reviziei la Elite Car Service inseamna: liniste si simplitate.

Ai garantia intretinerii vehiculului tau conform recomandarilor constructorului, pentru ca tu sa nu ai nicio problema in deplasarile tale viitoare.
Beneficiezi de experienta unor specialisti, instruiti special pentru intretinerea si repararea vehiculul tau.

Cel mai bun mod de a pastra pentru o perioada indelungata valoarea masinii.

Ai siguranta ca vehiculul tau va fi reparat de catre o echipa cu multa responsabilitate si experienta.
Pe carnetul de intretinere se aplica stampila reparatorului autorizat  atunci cand efectuezi revizia. Ai astfel garantia pastrarii carasteristicilor de origine ale vehiculului. In cazul revanzarii, vei putea obtine un pret mai bun.Ce inseamna revizia Elite Car Service ?

Revizia Elite Car Service nu inseamna doar un simplu schimb de ulei, ci interventia unui expert.

Revizia Elite Car Service presupune o examinare completa a tuturor componentelor legate de siguranta vehiculului tau, de functionarea motorului, precum si a partii electronice.

Revizia este realizata de un profesionist , format permanent cu privire la evolutiile tehnologice de ultima ora ale vehiculelor. Acesta are la dispozitie echipamente concepute special pentru diagnosticarea si intretinerea vehiculelor.

Aceasta este garantia ca vehiculul tau se afla pe maini bune!Punctele cheie ale reviziei Elite Car Service

Trebuie sa verific uleiul ?

La fiecare revizie Elite Car Service , mecanicul va face schimbul de ulei de motor inclusiv toate filtrele:filtru aer,filtru combustibil,filtru habitaclu (polen) si filtru de ulei.
Totusi, iti recomandam sa verifici in mod regulat nivelul uleiului, chiar si intre revizii. Nivelul acestuia trebuie să fie între limitele minime şi maxime de pe joja.
Daca nivelul uleiului este sub nivelul minim al jojei, atunci iti recomandam categoric sa completezi nivelul de ulei inainte de a utiliza vehiculul.

Pentru a alege corect calitatea uleiului pentru motorul tau, te sfatuim sa consulti carnetul de intretinere. Revizia Elite Car Service reprezinta punctul central al intretinerii vehiculului tau si trebuie sa apelezi la experti care sa efectueze aceasta inspectie.Contactaţi-ne

Copyright © 2013-2019 Elite Car Service

Toate drepturile rezervate.

Termeni şi condiţii

Ptotecţia datelor